KONTAKT OS
info@strigo.dk

0Vare(r)

Der er ingen varer i kurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Strigo ApS - distributør af udstyr til det professionelle køkken

Strigo leverer professionelt køkkenustyr igennem et landsdækkende forhandlernet, hvor der er fokus på både kvalitet og service. Vores produktudvalg dækker alt, der er behov for, i det professionelle køkken - uanset om det er den mindre café eller en større restaurant. Hos Strigo satser vi på kvalitetsprodukter og handler primært med leverandører fra Europa - der kan yde os den fornødne support og giver os nem adgang til reservedele.

Vi har fokus på kommunikation og uddannelse af vores forhandlere, så vi hele tiden ved, de har information om både nye produkter og er teknisk opdaterede. Vi forventer at vores leverandører - ud over at leverer gode produkter - også er engagerede og opdaterer os med nyheder og giver os den tekniske viden, vi har behov for.

Og vi har fokus på effektiv markedsføring af vores forhandlernet - uanset om det er forhandlere, som ønsker hele vores store produktsortiment eller ønsker at fokusere på særlige produktområder. Vi forventer vores leverandører støtter os, når det drejer sig om målrettet markedsføring og vi har et stærkt samarbejde omkring med vores forhandlere, når der skal udføres effektive kampagner.

Målsætningen for Strigo ApS er, at vores forhandlere kan leverer alle nødvendige produkter til det professionelle køkken og efterfølgende er i stand til at servicere kunden. Vi ønsker at være førende på det danske marked både indenfor produktsortiment og viden.