Der er et enormt udvalg af producenter indenfor køle/fryseområdet og mange har tendens til at vælge det "sikre" - og det "sikre" er som regel også det der koster mest. Men følger kvaliteten altid med det sikre valg? Det tillander vi os at tvivle på.

Igennem de sidste 3 år har Rilling solgt køle/fryseprodukter i Danmark og indtil nu har der været minimal service på produkterne. Faktisk er Rilling det produkt, hvor vi har haft absolut mindst servicebesøg - og med et meget stort antal solgte enheder, kan der efterhånden ikke længere være tale om held. Vi er faktisk overbeviste om, at Rilling hører til blandt de absolut bedste på markedet.

Rilling

Rilling's store udvalg
Rilling leverer stort set alle produkter indenfor køle- og fryseområdet. Yderligere er der et stort udvalg af arbejdsborde, køkkenskabe og hylder. Og så har Rilling en enestående affaldsløsning med køl, der giver forbedret hygiejne i køkkenet. Og så gør det jo ikke noget, at kvaliteten er virkelig høj og priserne rigtig fornuftige. Vi vil til enhver tid anbefale en løsning fra Rilling - som vi ved, vi kan stå inde for.

Om Rilling
Krosno-Metal Sp. Zoo. er ejet af Rilling og er en af ​​de førende producenter af professionelt køkkenudstyr til alle indenfor gastronomi, catering, maddistribution. Krosno-Metal's produkter er dannet af innovation og tradition.

I fabrikken i Krosno Odrzanskie udvikler, design og produceres med de mest moderne CNC-styrede maskiner. Lasering, stempling, bøjning eller kantning af rustfrit stålplader over CFC-fri højtryksskumning af køleenheder.

Motiverede og højtuddannede medarbejdere garanterer topkvalitet på produkterne med fokus på tilfredshed hos kunderne.