Intet slår duften af ​​friskbagt brød. Eller foretrækker du croissanter, flutes, kager? Uanset hvad du vælger at servere er Backmaster Edition af GENIUS MT det oplagte valg. Uanset om det er i et hotel, i en kaffebar, i en restaurant, kantine eller i et helt andet sted - bageresultatet er konsekvent af høj kvalitet, og processikkerheden er garanteret.

Den elektriske døråbning sikrer, at processen stopper, når programmet er færdigt. Den tilpassede grafiske brugergrænseflade med bagetilstand kan tilpasses til hver applikation og bruger. Integrerede bage-, snack- og morgenmadsprogrammer dækker hele den daglige menu. Således tilvejebringer enheden fuldstændig fleksibilitet i processen.

Med denne udgave får kunden maksimal fleksibilitet, da der skiftes til madlavningstilstanden med et enkelt tryk. Derfor er denne version den perfekte enhed til at dække alle ovnbehov i køkkenet
.
Eloma er kendt for deres professionell løsninger, såsom stabling af enheder, som også kan bruges til at kombinere Backmaster Edition med en standardudgave af GENIUS MT. Multi-Eco hætte uden udragende dele kondenserer damp fra udstødningsrøret og aflader den gennem dræningen. Dette holder køkkenet rent og giver bedre arbejdsklima.