KONTAKT OS
info@strigo.dk

0Vare(r)

Der er ingen varer i kurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Bliv forhandler

Et bedre udvalg af kvalitetsprodukter - med nem adgang til reservedele.En nemmere måde at handle på - alle varer samlet ét sted.Effektiv markedsføring - der giver resultater.

Hos STRIGO satser vi på kvalitetsprodukter og handler primært med leverandører fra Europa - der kan yde os den fornødne support og giver os nem adgang til reservedele. Som leverandør til storkøkken, kantiner og restauranter ved du, at kvalitet betyder alt for dine kunder og deres forretning. For driftsikkerhed og evnen til konstant at kunne leverer de bedste resultater, giver tilfredse kunder.


Et stort udvalg

Hos STRIGO finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter - vi kan tilbyde stort set alt der er behov for, når et professionelt køkken skal opbygges. Ud over det har du som forhandler adgang til vores marketingmateriale, som omfatter annoncer, brochurer og kataloger. STRIGO tilbyder også kurser og uddannelse indenfor vores forskellige produktkategorier - på den måde bliver du styrket som forhandler og får mere viden om produktsortimentet. Som forhandler hos STRIGO vil du nemmere få adgang til et stort udvalg - samlet på ét sted. Det gør det nemmere for dig, at give tilbud til dine kunder - og med et log-in til forhandlerdelen af STRIGO kan du omgående se dine egne priser. På den måde kan du hurtigt udregne tilbud og give din kunder hurtigere service.


Udvalgte leverandører

office-1
office-2
office-3
office-4
office-4
office-4

office-4